Matk toob Valgamaale Getter Jaani

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani.
Getter Jaani. Foto: Jake Farra

Kuldne sügis toob Otepääle palju spordisündmusi. Selleks, et sportimine oleks jõukohane ja lustlik igale pereliikmele, stardib Otepää valla eestvedamisel 10. septembril esimene Otepää Nooruse matk. Pärast matkaesineb Lipuväljakul Getter Jaani. Matka patroon on Jana ja Jaak Mae perekond.

Matk algab ja lõpeb Lipuväljakul. Registreerimine on kohapeal. Ürituse peakorraldaja, Otepää vallavalitsuse haridus-, kultuuri- ja spordinõunik Janika Laur sõnas, et matk saab teoks 10.–18. septembrini kestva üleeuroopalise spordinädala tähe all.

Matka pikkus on ligi kolm kilomeetrit ja see kulgeb Otepää kergliiklusteedel. Raja võib läbida jalgsi, lapsevankriga, kolmerattalise jalgrattaga, laste tõukerattaga jne. Matk on jõukohane kõigile. Iga osaleja saab tasuta jäätise, väiksemaid innustab politsei maskott Lõvi Leo.

«Julgustan kõiki osalema, tasub tulla ja veeta see laupäevane päev kogu perega Otepääl,» ütles Jaak Mae, ürituse patroon. «Inimese tervis sõltub suuresti tema eluviisidest, seega, miks mitte teha midagi oma tervise heaks ja minna matkama.»

Ürituse koostööpartnerid on Otepää, Palupera, Sangaste, Puka ja Rõngu vald, Valgamaa Kultuurkapital ja ettevõtjad. Toetavad Euroopa Liidu Euroopa sotsiaalfond, Eesti noorsootöö keskus, haridus- ja teadusministeerium ning Otepää vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles