Tartu–Valga liin pikenes välismaale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valka bussijaam
Valka bussijaam Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Go Bus pikendas Tartu–Valga bussiliini Läti piirilinna Valkani, ettevõte lisas marsruudile ka lisapeatusi Valgas.

Esmaspäevast laupäevani kaks korda päevas Tartu ja Valga vahel sõitev bussiliin pikenes Valkani eelkõige klientide soovi tõttu. Uuel liinil on lisapeatused Valgas Turu ja Raja/Muusikakooli, lõpp-peatus on Valka bussijaamas.

«Oleme saanud palju tagasisidet selle kohta, et liini lõpp-peatus võiks olla Valkas, kuna paljudel kohalikel inimestel on sealt lähemal koju minna,» ütles Go Busi Lõuna piirkonna direktor Valter Keis. «Samas on lisapeatuste tõttu ka Valgas mahaminekuks ja pealetulekuks rohkem võimalusi.»

Samuti muutub Keisi sõnul Tartu ja Valga elanikele lihtsamaks reisimine Läti suunal, kuna Valka bussijaamast algavad paljud reisid mitmesse sihtkohta nagu Riia, Valmiera ja Smiltene. «Kindlasti on Tartu piirkonnale oluline, et Tartu sai otsebussiühenduse veel ühe linnaga ehk Valkaga,» märkis Keis. «Ka Riiga ja sealt edasi Euroopasse on bussiliini kasutajatel edaspidi võimalus lihtsamini reisida.»

Tartu–Valka liini sõiduaeg on 1 tund ja 50 minutit. Buss väljub Lätist Valka bussijaamast Tartu suunal kell 7.50 ja 10.50, Tartu bussijaamast alustavad reisid esmaspäevast laupäevani kell 8.00 ja 12.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles