Õnnelinnu lasteaia õuemängud said hulga toredamaks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaia töötajad kinnitasid, et lastele meeldivad väljakule lisandunud uusi mänguvõimalusi pakkuvad atraktsioonid vägagi.
Lasteaia töötajad kinnitasid, et lastele meeldivad väljakule lisandunud uusi mänguvõimalusi pakkuvad atraktsioonid vägagi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tsirguliina lasteaed Õnnelind läks uuele õppeaastale vastu uuenenud mänguväljakuga. Maja ees asuvale muruplatsile on kerkinud vastsed atraktsioonid, üks vahvam kui teine.

Tegelikult paigaldati uued ronimiskohad, liumägi, jalgpallivärav ja tasakaalusild, vedrukiik ja buss juba enne suve, sellegipoolest on lastele kõik uus ja huvitav ning avastamisrõõmu pakkuv. Mudilastega parajasti väljas olnud õpetaja Sigrit Säinas kinnitas, et lastele meeldivad väljakule lisandunud uusi mänguvõimalusi pakkuvad atraktsioonid vägagi.

«Eile tüdrukud mängisid jalgpalli ja leidsid, et värav on kõige parem asi, mis mänguväljakul on. Ja tasakaalusild on poiste meelest «surmakuristik» – nad vaatavad ju neid multikad,» muigas õpetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles