Jooks ületab taas piire

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksjad Valga keskstaadionil. Foto on illustratiivne
Jooksjad Valga keskstaadionil. Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel reedel saab Eesti-Läti piirilinna tänavatel taas teoks järjekordne Valga-Valka rahvajooks ja kepikõnd, mis stardib juba 19. korda, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht. Lisaks täiskasvanutele saavad jooksurõõmu nautida lapsed.

Kõiki jooksusõpru oodatakse Pedeli rannamaja juurde, kus algusega kell 15 antakse stardid 1,25 kilomeetri pikkuse raja läbimiseks lastejooksudele ja kell 18 põhidistantsi jooksjatele ja kepikõndijatele. Põhijooksul on pikkust 4,5 kilomeetrit.

Lastejooksudes on ees ootamas kaheksa eraldi starti vastavalt vanusegruppidele ning poiste ja tüdrukute jooksudele. Põhijooksule oodatakse noori alates 7. klassist ja täiskasvanuid.

Lastejooksudele registreeritakse koolides ja võistluspaigas tund enne jooksude algust. Põhidistantsile osalejate eelregistreerimine lõpeb võistluspäeval kell 15 Rein Leppiku meiliaadressil. Samuti saab registreeruda ka võistluspäeval stardipaigas enne jooksu algust, kuid siis on vaja maksta osalustasu.

Valga-Valka rahvajooksu korraldamist toetavad Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp, hasartmängumaksu nõukogu, Valga maavalitsus, Valga linnavalitsus, Valgamaa Omavalitsuste Liit, Raadio Ruut FM ja Valka kihelkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles