Selgub heategevusliku kontserdisarja tulu saaja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Trafficu laulja Silver Laas.
Ansambel Trafficu laulja Silver Laas. Foto: Sille Annuk / Postimees

Sel suvel esmakordselt toimunud heategevuslik aiakontserdisari Tõrvas saab pühapäeval selleks aastaks läbi. 11. septembril toimuval viimasel kontserdil, kus esineb tuntud Eesti ansambel Traffic oma akustilise kavaga, selgub kogu sarja piletitulu saaja.

«Praeguseks on loosikastis 15 erinevat noorteorganisatsiooni, huviringi või üksikisiku nime, kes kõik on kontserdi külastajate meelest seda abi väärt. Sedeleid kokku on loosikastis aga peaaegu kolmsada,» selgitas kontserdi peakorraldaja Kristiina Luik.

Koduaias toimuva akustilise kontserdi lõpus selgub fortuuna abil see, kellele teenitud tulu läheb. Sedeleid loosikasti on saanud panna iga kontserdi külastaja ning ka pühapäeval on veel kõikidel inimestel võimalus oma eelistused loosirattasse lisada.

Toimuv kontsert on ühtlasi ka ametlik lõpupidu samal päeval toimuvale Tõrva kergejõustikupäevale olümpialastega. Seetõttu on viimasele kontserdile lubanud tulla ka need Eesti tippsportlased, kes pühapäeva linna külastamas on.

 «Sügisene pühapäevaõhtu ning kaunis akustiline kontsert tuntud Eesti muusikutelt on kena lõpp kogu sarjale selleks korraks. Järgmise aasta suveks on aga juba esimesed ideed olemas ning kindlasti tasub uusi kontserte ootama jääda,» lubas oma koduaias muusikahuvilisi võõrustav Luik.

Tõrvas Tikste 10 aias toimuv kontsert algab 11. septembril kell 19 ja aiaväravad avatakse juba kell 18. Kohapeal on avatud kodune kohvik ning autoga tulijate jaoks on parkla. Vihmase ilma korral püsitatakse aeda külastajate jaoks telgid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles