Intervjuu: Hiie Taniloo: mulle meeldib teha tööd, kus saan kooli arendada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Hiie Taniloo kutseõppekeskuse õppe­direktori ametikohtale kandideeris, kaalus ta pikalt, ent pole enda kinnitusel valikut kahetsenud.
Kui Hiie Taniloo kutseõppekeskuse õppe­direktori ametikohtale kandideeris, kaalus ta pikalt, ent pole enda kinnitusel valikut kahetsenud. Foto: Eva Tšepurko

Valgamaa kutseõppekeskuses õpib sellest sügisest üle poole tuhande õppuri. Õppedirektor Hiie Tanilool on põhjust rõõmu tunda, et koolipere kasvab ja kooli tuntakse juba ka väljaspool Eestit.

Palju sel õppeaastal teie koolis õpilasi täpsemalt on?

«Õpilaste arv on 530, eelmisel õppeaastal oli see 453. Viimati oli koolis õppureid üle poole tuhande ehk 518 2010/2011. õppeaastal. See on väga positiivne näitaja, kuid kahjuks peab tõdema, et arvu kasv on tulnud enamjaolt täiskasvanud õppijate, mitte kutsekeskharidust omandavate õpilaste arvelt. Õpilaste arvu suurendamise nimel oleme teinud oma meeskonnaga järjepidevalt ja tõhusalt tööd.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles