Mopeedid põrkasid kokku (2)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mopeed. Foto on illustreeriv.
Mopeed. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei teatel toimus 9. septembril kella 21.39 ajal  liiklusõnnetus Valga linnas Kuperjanovi 62 juures.

Mopeedi Aprilia juhtinud 16aastane noormees ei arvestanud vasakpööret tehes, et tagant läheneb teine mopeed Yamaha, mida juhtis 16aastane noormees ning toimus kokkupõrge. Yamaha juht toimetati Valga haiglasse.

"Praegu teadaolevalt sõitsid kaks sõpra mopeedidega. Eessõitja valmistus vasakpöördeks, taganttulija selle planeeritava manöövriga mingil põhjusel ei arvestanud või ei märganud seda ning püüdis möödasõidu teha," täpsustas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk.

Seega, vasakpööret teinu ei veendunud tema andmetel, et tema manööver on ohutu ja keegi temast paralleelselt möödasõitu ei tee. Taganttulija aga pidanuks olema tähelepanelik selles osas, et paremini veenduda üle, millised kavatsused on ees sõitval sõbral, kui ta tasapisi aeglustas ning eeldatavasti ka manöövrist märku andis.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on veel väljaselgitamisel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles