Tõrvas toimub kergejõustikupäev olümpialastega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter. Pilt on illustratiivne.
Gerd Kanter. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

11. septembril toimub Tõrva Gümnaasiumi staadionil traditsiooniline Tõrva-Helme kergejõustikupäev olümpialastega, mille raames toimub nii lastevõistlus kui ka ketta- ja odaviskevõistlus Eesti tippude osavõtul.

 Võistluspäev saab alguse kell 10.00 algava laste kolmevõistlusega, kus tuleb ennast proovile panna 60m jooksus, kaugushüppes ja palliviskes. Registreerimine 1 tund enne algust kohapeal ning osalemine on tasuta. Kõikidele osalejatele on ette nähtud osavõtuauhind ja autasustatakse vanuseklasside kolme parimat.

Lastele elavad kaasa kergejõustiklased Rasmus Mägi ja Grit Šadeiko! Kell 14.00 algab kettaheite- ja odaviskevõistlus, kuhu pääsevad võistlema ainult korraldajate poolt kutsutud sportlased. Tõrva võistlusele on lubanud kohale tulla kettaheitjad Gerd Kanter ja Martin Kupper, odaviskajad Tanel Laanmäe, Risto Mätas, Magnus Kirt ja Liina Laasma koos tõrvakatest tulevikulootuste Mirell Luige ja Marcella Liiviga.

Võistlust korraldavad Tõrva Spordiselts ja Tõrva Linnavalitsus. Toetavad Eesti Kultuurkapital, Valgamaa Spordiliit, Helme vald, Meie kauplused, spordiklubi Viraaž, Tõrva Gümnaasiumi, OÜ Viisu Eero Auto, Tõrva Tarbijate Ühistu, Lõuna Pagarid, OÜ Helme Graanul, stardipaik.ee ja Nordhomes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles