Joobes mees teatas põlengust

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjate saabudes tuli eramaja õuelt suitsu, kuid tulekahjuga polnud sel korral tegemist. Elanik tegi õues lõket.
Päästjate saabudes tuli eramaja õuelt suitsu, kuid tulekahjuga polnud sel korral tegemist. Elanik tegi õues lõket. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 13. septembril kella 12.10 ajal sai häirekeskus teate põlengust Valgamaal Tõlliste vallas Sooru külas. Häirekeskusesse helistanud mees teatas, et küla keskuses Kesk 5 maja juures on näha suitsu. Tema sõnul tuli seda esimese korruse aknast.

Kohale sõitnud päästjad selgitasid välja, et põlengut siiski polnud. Kauplusest väljunud mees, kellel olid alkoholi tarvitamise tunnused, oli silmanud hoone juures tehtavat lõket ja pidanud seda ekslikult hoone põlenguks. Seejuures ei olnud lõke kuidagi ohtlik kellegi tervisele ega varale ja nii ei pidanud päästjad nõudma ka selle kustutamist.

Päästjad olid häirekeskusesse helistanud mehe peale valeväljakutse pärast omajagu pahased. «Võinuks ikka poe juurest vähemalt paar sammu kaugemale astuda ja olukorraga lähemalt tutvuda, enne kui häirekeskusesse helistada,» sõnas üks neist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles