Ettevõtjad ja tippjuhid suunduvad koolidesse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl tegutseva vineeritehase UPM-Kymmene juht Ando Jukk
Otepääl tegutseva vineeritehase UPM-Kymmene juht Ando Jukk Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevõtlusnädala jooksul, 3.–7. oktoobrini külastavad Eesti ettevõtjad ja tippjuhid koole – eesmärgiga ärgitada noori ettevõtlikkusele. Tänase, 14. septembri seisuga lööb kaasa 24 ettevõtjat ja 71 kooli, korraldajad loodavad kaasata kokku sada ettevõtjat ja juhti. Ettevõtjatel ja koolidel on võimalus end veel kirja panna veebilehel www.mystory.ee, andis teada Eesti Tööandjate Keskliidu kommunikatsioonispetsialist Liisi Maria Muuli.

Tema sõnul polnud ettevõtmise eestvedajad kolmapäeva hommikuks veel kindlaid koole ja inimesi kokku viinud. Küll kinnitas ta, et Valgamaalgi on koole, kes tunnevad huvi projekti vastu. «Praeguse seisuga on need Valga gümnaasium ja Valga põhikool.»

Valgamaal Otepääl tegutseva vineeritehase UPM-Kymmene juht Ando Jukk on aga lubanud minna mõnd kooli külastama ja oma lugu rääkima. UPM-Kymmene Otepää tehas on praegu suurim tööandja maakonnas. Toetatakse aktiivselt ka kohalikku kultuuri- ja spordielu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles