Õpilased saavad varakult tulevikku planeerida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepingule kirjutasid alla Valga gümnaasiumi direktor Andrus Murumaa (vasakult), Valga põhikooli direktor Hannely Luik-Stogov ja Valgamaa kutseõppekeskuse direktor Margus Ojaots.
Lepingule kirjutasid alla Valga gümnaasiumi direktor Andrus Murumaa (vasakult), Valga põhikooli direktor Hannely Luik-Stogov ja Valgamaa kutseõppekeskuse direktor Margus Ojaots. Foto: Pille Olesk

Kolme Valga õppeasutuse juhid sõlmisid koostöölepingu, et Valga põhikooli 9. klasside õpilased saaksid karjäärialast õpet ülejäänud kahes koolis. Leppe allkirjastasid peale põhikooli Valga gümnaasium ja Valgamaa kutseõppekeskus.

Põhikooli õpilased õpivad teist õppeaastat septembrist aprillini ühel õppepäval kuus oma valikul gümnaasiumis või kutseõppekeskuses kokku kaheksal korral.

Kui praegu pakutakse karjääriõpet ainult 9. klasside õpilastele, siis kutseõppekeskuse direktor Margus Ojaots tegi ettepaneku hakata plaanima eelkutseõppe võimaluse pakkumist lähiaastatel 7.–9. klasside õpilastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles