Salong lahkus Valga lilleturult

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veidi üle pooleteise aasta Valgas tegutsenud Valge Lille salong lõpetas tegevuse. Omaniku sõnul oli sulgemisel mitu põhjust: lisaks tema enda tervisehädadele parkimisprobleemid ja kehv kaadrivalik.
Veidi üle pooleteise aasta Valgas tegutsenud Valge Lille salong lõpetas tegevuse. Omaniku sõnul oli sulgemisel mitu põhjust: lisaks tema enda tervisehädadele parkimisprobleemid ja kehv kaadrivalik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Augusti lõpus avastas mõnigi valgalane oma suureks üllatuseks, et rahva seas juba omaks võetud lillepood Kesk tänaval oli uksed kinni pannud ning akendel ruloodki ees.

Ühtegi selgitust ega sõnumit klientidele maha jäetud ei olnud ja mõnigi neist pöördus järelepärimisega Valgamaalase poole.

Kesk tänavale kolis Valge Lille salong mullu veebruaris. Enne seda tegutses salong paar kuud Valgas endistes Sinilille kaupluse ruumides Vabaduse tänaval. Salongis olid peale lõike- ja potilillede müügil vaasid ja muud lilledega seotud tarvikud, aga ka vahuvein. Samuti pakuti kulleri- ja haljastusteenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles