Kahe riigi odaviskajad võtavad Valgas mõõtu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt on näidanud, et kui vaja, tuleb ka hea tulemus. Tema nimel on Eesti meeste odaviske kõigi aegade teine tulemus – 86,65 meetrit.
Magnus Kirt on näidanud, et kui vaja, tuleb ka hea tulemus. Tema nimel on Eesti meeste odaviske kõigi aegade teine tulemus – 86,65 meetrit. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Homme, 17. septembri keskpäeval algab Valga keskstaadionil traditsiooniline Valga-Smiltene odaviskevõistlus.

«Nimekamatest võistlejatest on lubanud osalema tulla Rio olümpiamängudel võistelnud Magnus Kirt ja Eesti odaviske paremikku kuuluv Ranno Koorep,» ütles ettevõtmise üks korraldajatest, Valga spordiklubi Maret-Sport eestvedaja Riho Meri.

Ka Magnus Kirt ise kinnitas eelmisel pühapäeval kodulinnas Tõrvas aset leidnud kergejõistikupäeval olümpialastega, et on Smiltene-Valga jõuproovis osalemas. Ühtlasi on see üks tema viimaseid võistlusi sel hooajal. Pärast paari hooajal alles jäänud võistlust on tal plaanis treenerite Risto ja Rauno Mätasega maha istuda ja mõelda, mida edaspidi teisiti teha. «Eelkõige tähendaks see rohkemat väljas võistlemist,» avaldas ta arvamust.

Riho Meri rõhutas, et eelkõige on homne võistlus mõeldud siiski noortele. «Neilt ootame toredaid tulemusi.»

Samaaegselt toimub ka spordiklubi Maret-Sport lastevõistlus C- ja D-vanuseklassile

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles