Vanavanemad said nende auks korraldatud kontserdil ka ise pilli mängida

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanavanemate päeva tähistamine Otepääl
Vanavanemate päeva tähistamine Otepääl Foto: Monika Otrokova

Kuigi vanavanemate päev oli pühapäeval, tähistati Otepää vallas seda 13. septembril kontserdiga, kus iga vanavanem sai proovida pillimängu.

Otepää gümnaasiumis aset leidnud kontserdil esinesid Otepää muusikakooli õpetajad ja õpilased. Vanavanemaid tervitas vallavanem Kalev Laul. Kontserdi lõpus said vanavanemad proovida kätt kandlemängus ja ksülofonil. Kõiki osalejaid ootas kohvilaud.

«Idee kutsuda vanavanemaid pille proovima oli meil tegelikult juba kevadel, kui kutsusime neid osalema koos lastelastega muusikakooli tundides,» lausus muusikakooli direktori kohuseid täitev Tuuli Vaher. «Nüüd avanes veel üks võimalus tuua pillimäng vanavanemateni, mis tekitas suure elevuse.»

«Lapsepõlve elatakse läbi vähemalt kolm korda: ise lapsena, teine kord siis, kui endal on lapsed ja kolmas kord siis, kui on võimalus kasvatada lapselapsi,» märkis Laul. «Vanavanemad kuuluvad lapsepõlve juurde ja sellel väärikal pidupäeval täname kõiki, kes oma panuse lastelaste kasvamisse andnud.»

Kontserdi korraldasid Otepää muusikakool ja kultuurikeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles