Juubeliaasta jätkub Itaalia rahvusköögiga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu
GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu Foto: Lauri Laan

Tänavu tähistab Otepää 900 aasta möödumist esmamainimisest Novgorodi kroonikates. Selle aasta märtsis alustas GMP Clubhotel & Pühajärve restoran Otepää juubeli auks rahvusköökide aastaga. 24. septembril saavad huvilised nautida Itaalia rahvuskööki.

Restorani juhataja Margus Mäll ütles, et juubeliaasta rahvusköökide õhtud algasid märtsis Hispaania köögiga, seejärel sai aprillis proovida Idamaade kööki, mais USA kööki. Suvekuudel tehti väike paus ning nüüd jätkatakse Itaalia, Venemaa ja India köökide tutvustamisega.

Itaalia köögi eripäradest räägib ja toitu serveerib restorani peakokk Koit Uustalu. «Itaalia köök on meile andud pastatoidud, pitsad, oliiviõli, parmesani, mitmesuguseid veine ja mereande ning palju muud,» selgitas peakokk. «Itaalia rahvusköögi õhtul saab nautida paremaid maitseid, mida sai Itaalias õppimas olles proovitud.»

Pühajärve kaldal asuv GMP Clubhotel & Pühajärve restoran on valitud neljal järjestikusel aastal Eesti 50 parima restorani hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles