Liidu liikmed virisemist ei armasta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Puuetega Inimeste Liidu liikmete hulgas on väga populaane harrastus boccia – pallimäng, mis meenutab petanki. Lahtiste uste päeval näitasidki nad huvilistele, kuidas see mäng käib. Kohtunikurollis oli Tiiu Paas (paremal).
Tõrva Puuetega Inimeste Liidu liikmete hulgas on väga populaane harrastus boccia – pallimäng, mis meenutab petanki. Lahtiste uste päeval näitasidki nad huvilistele, kuidas see mäng käib. Kohtunikurollis oli Tiiu Paas (paremal). Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva Puuetega Inimeste Liit avas esimest korda uksed huvilistele, et uusi liikmeid saada. Töötasid kohvik ja heategevusloterii, imetleda sai käsitöömeistrite tehtut.

Kui kolmapäeval veidi enne lõunat Tõrva kultuurimajja jõudsin, olid naised maja ees platsil ametis boccia-mänguga. «See on tore ning jõukohane mäng igas vanuses inimesele,» sõnas Tiiu Paas, kes kohtuniku-punktilugeja ülesandeid täitis.

Liidu ruumides olid kohalikud meistrid välja pannud enda tehtud esemed. Eha Truu oli näitusmüügile toonud kootud kindad, sallid, sokid, peapaelad ja seeliku. «Olen juba aastakümneid kudunud ja heegeldanud ning teen seda jõudumööda siiani,» sõnas Truu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles