Selts otsib väärikaid isasid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Otepää valla aasta isa Aivar Ostrak oli 14aastane, kui hakkas koolis bändi tegema, pillimäng ja laul on saatnud teda terve elu. Kitarrimängu õpetas talle tädipoeg Viktor Vassiljev, kes tuntuks saanud ansamblis Fix.
Mullune Otepää valla aasta isa Aivar Ostrak oli 14aastane, kui hakkas koolis bändi tegema, pillimäng ja laul on saatnud teda terve elu. Kitarrimängu õpetas talle tädipoeg Viktor Vassiljev, kes tuntuks saanud ansamblis Fix. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää naisselts ootab taas kandidaate valla aasta isa nimetusele.

Aunimetus antakse igal aastal pidulikul isadepäeva kontsertaktusel üle ühele isale, kelle peres kasvab kaks või enam last, kes saavad kodunt armastust, hoolt, eeskuju ja õpetust.

Aasta isa avaldusele paluvad naisseltsi liikmed märkida kandidaadi ees- ja perekonnanime, elu- ja töökoha ning ameti, laste arvu, vanused ja nimed – samuti panna kirja lühiülevaate kandidaadi elust. Avaldusi saab esitada 20. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles