Valgas algavad ekstreemjooksud

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Spordi juhataja Meelis Kattai on üks Valga jaoks uudse rahvaspordisündmuse käimatõmbaja ja usub, et nagu ekstreemürituste vastu üleüldse, saab ka Valga X-jooks olema osalejatele piisavalt atraktiivne.
Valga Spordi juhataja Meelis Kattai on üks Valga jaoks uudse rahvaspordisündmuse käimatõmbaja ja usub, et nagu ekstreemürituste vastu üleüldse, saab ka Valga X-jooks olema osalejatele piisavalt atraktiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas saab oktoobris alguse uus rahvaspordisari, millele korraldajad pikka iga loodavad.

Lubatult meeleolukas X-jooks saab stardi 15. oktoobril Tambres endise Tambre kõrtsihoone juurest. «X, nagu ikka, viitab ekstreemjooksule,» selgitas korraldaja, Valga Spordi juhataja Meelis Kattai.

Osaleja saab end proovile pannes valida kahe raja vahel: ekstreemsem põhirada ja kõigile jõukohane pererada.  «Põhirada on umbes 7–8 kilomeetrit pikk. Sellel tuleb läbida nii looduslikke kui tehislikke takistusi ning vastu võtta väljakutseid,» lisas Kattai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles