Koduleiva- ja veinimeistrid esitlevad oma loomingut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel konkursil oli väljas 17 leiva- ja viis saiasorti. Koduveine oli võistlemas 16.
Mullusel konkursil oli väljas 17 leiva- ja viis saiasorti. Koduveine oli võistlemas 16. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga laulurahvas korraldab taas konkursi, kus saavad osaleda kõik koduleiva- ja veinimeistrid. Parimad selgitavad välja nii asjatundjatest koosnev žürii kui kõik mihklilaada külastajad.

Konkursile toodud koduleivad panevad korraldajad 1. oktoobril Valga kultuurikeskuse ovaalsaali laudadele, kus rahvas saab neid degusteerida. Publiku arvamuste alusel selgub kolm parimat.

Eelmisel aastal valis rahvas leivakonkursi võitjaks suitsuliha-küüslauguleiva, mille küpsetas Katre Jääger. Parimaks saiameistriks tunnistati Valgamaa kutseõppekeskuse õpperühm K13 Aime Vessini juhendamisel, kelle ahjust tuli piparmündi-õunasai. Kokku oli mullu väljas 17 leiva- ja viis saiasorti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles