Kossumehed korraldavad lõbusa korvpalliõhtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirilinna klubi hooaeg sai tegelikult avapaugu juba 13. septembril, kui kodusaalis kohtus meeskond Eesti karikavõistluste käigus Keila korvpallikooli võistkonnaga.
Piirilinna klubi hooaeg sai tegelikult avapaugu juba 13. septembril, kui kodusaalis kohtus meeskond Eesti karikavõistluste käigus Keila korvpallikooli võistkonnaga. Foto: Tiit Loim / Valgamaalane

Tänavu täitub Valga korvpalliklubil kümme aastat Eesti meistriliigas. Sellega seoses korraldab klubi Valga spordihallis mõnusa korvpalliõhtu, kus tutvustab ka uuel hooajal mängivat meeskonda.

Klubi hooaeg sai tegelikult avapaugu juba 13. septembril, kui kodusaalis kohtus meeskond Eesti karikavõistluste käigus Keila korvpallikooli võistkonnaga. Selle kohtumise võitsid võõrustajad tulemusega 107 : 74. Karikavõistluste teine kohtumine meeskondade vahel on juba täna õhtul Keila tervisekeskuses. Järgmisesse ringi saab meeskond, kes kahe mängu kokkuvõttes parem on.

Juba laupäeval on aga kõik korvpallisõbrad kutsutud Valga spordihalli lõbusale korvpalliõhtule. Kell 17 kõlab avavile matšile, kus platsile jooksevad meeskond Valga KML 10 ning korvpalliklubi Ribi. Tiimide koosseisus osalevad teiste seas korvpallisõpradele tuntud tegijad Ando Tagamets, Timo Oja, Veljo Vares, Jaanus Liivak ning Antti Vasar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles