Intervjuu: Sofya Hovhannisyan: Armeenia pealinnas tunnevad kõik kõiki

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meil on palju sotsiaalset kapitali,» ütleb sotsioloogi haridusega vabatahtlik Sofya Hovhannisyan, kelle sõnul ei õnnestu valitsusel Armeenias oma patte saladuses hoida, kuna erksa loomuga inimesed jagavad üksteisega infot.
«Meil on palju sotsiaalset kapitali,» ütleb sotsioloogi haridusega vabatahtlik Sofya Hovhannisyan, kelle sõnul ei õnnestu valitsusel Armeenias oma patte saladuses hoida, kuna erksa loomuga inimesed jagavad üksteisega infot. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Kasekese lasteaias on 12. septembrist ametis 23aastane vabatahtlik Sofya Hovhannisyan Armeeniast. Neiu sõnul on võõrustajad olnud väga abivalmid, kuigi eestlased ei ole kaugeltki nii suhtlusaltid kui armeenlased, kus isegi miljonilinnas Jerevanis on kõik omavahel tuttavad.

Kuidas Armeenia tüdruk Valga lasteaeda sattus?

«Olen siin Euroopa vabatahtliku teenistuse projektiga veel üheksa kuud. Kandideerisin eri projektidesse – ka Leetu, aga nende kohalik organisatsioon ei saanud rahastust. Kuu aega olin seal, aga kandideerisin siis Valka ja pärast intervjuud Mailaga (lasteaia direktor Maila Rajamets – T. L.) ja paberimajandust olingi siin.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles