Ameerikasse õppima pääseb ka tasuta

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel õppeaastal USAs viibivad Eesti noored ning FLEX programmi Baltikumi piirkonna direktor Keving Reiling ja Eesti koordinaator Greete Palksaar.
Sel õppeaastal USAs viibivad Eesti noored ning FLEX programmi Baltikumi piirkonna direktor Keving Reiling ja Eesti koordinaator Greete Palksaar. Foto: American Councils

Vahetusprogramm FLEX pakub üheksanda ja kümnenda klassi õpilastele võimalust aasta aega tasuta USAs õppida.

Programmi FLEX ehk Future Leaders Exchange konkursil saavad osaleda kõik Eesti kodakondsusega noored. Sel aastal läks selle kaudu Eestist USAsse õppima kümme õpilast. Õpilasele on tasuta nii lend, tervisekindlustus, elukoht kohalikus peres, õppimine kui söök. Lisaks antakse sellel aastal taskuraha 125 dollarit kuus. Raha tuleb USA välisministeeriumi hariduse ja kultuurivaldkonna komisjonilt.

Programmi Eesti koordinaator Greete Palksaar kinnitas, et mingit konksu asja juures pole ja kõik ongi tõesti nii hea, kui kõlab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles