Uue optikaäri omanik konkurentsi ei pelga

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi kaubanduskeskuse teisel korrusel optikakaupluse avanud Kaiu Otto kavatseb konkurentsi pakkuda noortepäraste ja julge disainiga prilliraamidega. Mis ei tähenda sugugi, et konservatiividel prillipoodi asja ei oleks.
Rimi kaubanduskeskuse teisel korrusel optikakaupluse avanud Kaiu Otto kavatseb konkurentsi pakkuda noortepäraste ja julge disainiga prilliraamidega. Mis ei tähenda sugugi, et konservatiividel prillipoodi asja ei oleks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval avas Kaiu Otto Valgas Rimi kaubanduskeskuse teisel korrusel prillipoe Optika 1000. Noor ettevõtja konkurentsi ei pelga – pigem loodab seda ise pakkuda.

Otto, kes on Optika 1000 OÜ kaupluse omanik ja müüja ühes isikus, võttis meid müügikohas vastu lahtioleku kolmandal päeval. Klaasseintega boks Rimi teisel korrusel püüab kohe tähelepanu ja lausa sunnib sisse astuma. Ka neid, kes tegelikult silmanägemise üle ei kurdagi, sest valikus on ka korralik valik päikese- ja spordiprille.

Üldjoontes ongi äris pakutav üsna sarnane teiste omasugustega – suur valik raame igas hinnaklassis, päikeseprillid, spordiprillid, soodsa hinnaga lugemisprillid, kontaktläätsed ja tarvikud ning hooldusvahendid. Siiski usub ettevõtja, et suudab linna teistest prillipoodidest eristuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles