Linnavalitsus korraldab ümarlaua

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Härk
Kalev Härk Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavalitsus korraldab 6. oktoobril taas Valga kesklinna ettevõtjatele ümarlaua «Kesklinn särama». Arutatakse võimalusi linna atraktiivsemaks muuta ning tunnustatakse viimase aasta jooksul kesklinna arengusse panustanud ettevõtjaid.

«Esimene ümarlaud eelmisel aastal oli hoolimata vähesest osavõtust konstruktiivne, mistõttu otsustasime selle ka sel aastal korraldada, sest Valga kesklinnal on suur arengupotentsiaal ning kohalikul omavalitsusel ja ettevõtjatel on võimalik koostöös selle arengut edukalt mõjutada,» selgitas linnapea Kalev Härk. 

«Sel korral ootame suuremat osavõttu, sest ühelt poolt on kesklinnas plaanis lähiaastatel suured arendustööd ja on lisandunud uusi ettevõtjaid ning teisalt on näha ettevõtjate suurenenud huvi rääkida kaasa linna arengus,» lisas linnapea.

«Koostamisel on uus üldplaneering, milleks oleme juba mõnda aega eri huvigruppidelt tagasisidet kogunud,» rääkis linnaarhitekt Jiri Tintera. Ta lisas: "Soovime leida ettevõtjate, elanike ja omavalitsuse huvide ja soovide  ühise osa ning sellest oma edasises tegevuses ka lähtuda.«

Ümarlaual tunnustatakse esimest korda ka viimase aasta jooksul kesklinna säravamaks ja ilusamaks tegemisse panustanud ettevõtteid. »Tahame avaldada oma tänu ja tunnustada ettevõtjate ponnistusi selle nimel, et nende ettevõte oleks linnas nähtav ja muudaks nii ka linna atraktiivsemaks," sõnas Härk.

Tänavu on plaanis tunnustada kuni kolme ettevõtet, kes on oma ettevõtte arendamisega linnapilti paremaks muutnud. Tunnustamiseks on oodatud kandidatuuri esitama kõik linnaelanikud, organisatsioonid, ettevõtted ja ka ettevõtte töötajad ise. Tunnustamiseks saab esitada kandidaate 29. septembrini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles