Vutimeestele jagus nii võite kui kaotusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval oli taas põhjust pöidlaid hoida Tõrva JK fännidel. Teise liiga lõuna/lääne piirkonnas pallivad Tõrva mehed oma pöidlahoidjatele meelehärmi ei valmistanud. Pilt on illustreeriv.
Pühapäeval oli taas põhjust pöidlaid hoida Tõrva JK fännidel. Teise liiga lõuna/lääne piirkonnas pallivad Tõrva mehed oma pöidlahoidjatele meelehärmi ei valmistanud. Pilt on illustreeriv. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Sarnaselt kossumeestele, said ka maakonna vutimehed nädalavahetusel nii võidurõõmu kui kaotusepisaraid tunda.

Laupäeval olid võistlustules kolmanda liiga lõuna piirkonna võistkonnad. Väimela staadionil peetud kohtumises jooksid väljakule Navi Vutiselts ning tabeli liider FC Otepää. Esimese poolaja ainsa värava eest hoolitses Taavi Lassmann Otepää ridadest, kes kohtumise 15. minutil palli vastaste puuriluku selja taha toimetas.

Teisel poolajal jätkasid Otepää mehed Navi meeste survestamist ning peagi saatis neid taas edu. Lühikeste vahedega saatsid Risko Eit ning Raul Lehismets taas nahkkera vastaste väravavõrku ning Lehismets tegi seda suisa kahel korral. Punkti mängule panid aga Navi mehed, toimetades neli minutit enne mängu lõppu ühe palli Otepää väravasse. Seisuga 4 : 1 sai taas kord võidu kirja FC Otepää.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles