Sügisrullilt tuli medaleid ka Valgamaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval oli kõigil rullsuusasõradel põhjust Tartusse koguneda. Tähtvere spordipargis peeti maha järjekordne Tartu Sügisrull ning Eviko suusarulli seitsmes etapp. Nii mõnegi medali said kaela ka Valgamaa sportlased.

N12 klassis oli maakonna sportlastest kiireim Keiu Vakmann, kes saavutas viienda koha. Anlourdees Veerpalu oli seitsmes ning Maria Liisa Mark kümnes. Noormeeste M12 vanuseklassis tegi korraliku võistluse Ivar Všivtsev, saavutades teise koha. Klubikaaslane Stenver Vahi pidi leppima viienda kohaga.

Neidude N14 klassis lõpetas Margaret Peterson võistluse kümnendana, Regina Reimaa 18., Merily Pelska 20. ning Anette Kahr 21. kohaga. M14 klassis aga tõusis pjedestaali kõrgeimale astmele Steve Vahi. N16 vanuserühmas saavutasid Marit Maribel Pulles kuuenda ning Teiloora Ojaste kaheksanda koha. Noormeeste samas vanuserühmas lõpetas Albert Unn võistluse 12. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles