Piirilinna korvikütid pääsesid teise ringi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga meestest oli edukaim korvikütt taas Kristo Saage, kes kogus 13 punkti.
Valga meestest oli edukaim korvikütt taas Kristo Saage, kes kogus 13 punkti. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Möödunud nädala korvpallimatšides tagas karikamängudel endale edasipääsu BC Valga-Valka / Maks & Mooritsa meeskond. Saku teises liigas on Valgamaa kutseõppekeskuse võistkonnal võidud-kaotused viigis.

Neljapäeval pidasid Eesti korvpalli meeste karikavõistlustel kordusmängu Keila korvpallikool ning BC Valga-Valka meeskonnad. Sarnaselt esimene mänguga ei andnud Keila tervisekeskuses peetud kohtumises Valga mehed vastastele erilist võimalust. Suureskoorilise mängu võitsid nad tulemusega 110 : 77. Valga meestest oli edukaim korvikütt Kristo Saage, kes kogus 22 punkti. Arturs Bricis toetas teda 21 punktiga.

Oma järgmist vastast ootavad piirilinna korvpallurid kohtumiselt, kus jõudu katsuvad Ambla SK ja võistkond nimega Ei, Emotsioon. Valga mehed asuvad turniiritabeli selles pooles, kus poolfinaali jõudes tuleb vastamisi minna Kalev/Cramoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles