Jõuproov maailma tippudega tõi veteranile pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evo Saar tunnistas, et medal kergelt ei tulnud. On ju tema vanuseklassis palju ka neid, kes äsja tippspordist lahkunud.
Evo Saar tunnistas, et medal kergelt ei tulnud. On ju tema vanuseklassis palju ka neid, kes äsja tippspordist lahkunud. Foto: Rein Säinas

Nädalavahetusel tõestas Valga maadluse üks eestvedajaid Evo Saar, et sihikindlus viib võidule. Soomes Seinäjokis peetud veteranide maadluse maailmameistrivõistlustelt naasis mees pronksikarva medaliga.

Ettevalmistused veteranide maadluse maailmameistrivõistlusteks hakkasid Evo Saare sõnul pihta juba suvel. «Juulist sai hakatud tõsisemat tööd tegema, et MMiks vormis olla. Korralik toitumine ning trenn. Võtsin kaheksa kilo alla, et oma kaalukategoorias võistelda saaks.» B-vanusegrupi kuni 85kilogrammiste grupis võistelnud Saar tõdes, et raskemas kaalukategoorias võisteldes ei oleks tal pjedestaalile asja olnud.

«Ega mul oma võistlusklassis ka kerge ei olnud. Minu vanuseklassis on palju neid, kes on äsja tippspordist lahkunud. Tulevad ja võistlevad nii-öelda vana rasva pealt,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles