Eesti ja Rootsi noored panid end proovile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkotkad ja kodutütred koos Rootsi noortega osalesid möödunud 23.–25. septembrini Tõlliste valla metsades võistlusmatkal «Kuperjanovlaste rada».
Noorkotkad ja kodutütred koos Rootsi noortega osalesid möödunud 23.–25. septembrini Tõlliste valla metsades võistlusmatkal «Kuperjanovlaste rada». Foto: Paul Poderat

Noorkotkad ja kodutütred koos Rootsi FVRMi noortega osalesid möödunud nädalavahetusel, 23.–25. septembrini Tõlliste valla metsades võistlusmatkal «Kuperjanovlaste rada», mis startis Metsniku õppeväljakult.

Matkal said võistlejad proovile panna oma teadmisi ja füüsilist vastupidavust umbes 30 kilomeetri pikkusel rajal. Kokku osales 23 võistkonda ning matka lõpetas neist 21. Rajal olles tuli lahendada mitmesuguseid ülesandeid, näiteks vallutada punkrit ja ületada jõge.

Võistlusmatka võitis võistkond Murumunad, kuhu kuulusid Erki Vessin, Karel Kuus, Kaisa Kerge ja Rihard Oolo. Teiseks jäid meeskond Lõpujooks ja kolmandaks Tibud.

Võistlusmatk «Kuperjanovlaste rada» sai teoks juba 19. korda. Võistluse korraldasid ja viisid läbi Noorte Kotkaste Valgamaa malev ja Kodutütarde Valgamaa ringkond koostöös Kaitseliidu Valgamaa maleva ja Naiskodukaitse Valga ringkonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles