Ettevõtlusnädal kutsub suurelt mõtlema

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa arenguagentuuri ettevõtluskonsultandi Ülle Vilo sõnul võivad ettevõtlusnädala koolitustest,  ettevõtluspäevast ja ümarlaudadest osa võtta kõiki ettevõtlushuvilised.
Valgamaa arenguagentuuri ettevõtluskonsultandi Ülle Vilo sõnul võivad ettevõtlusnädala koolitustest, ettevõtluspäevast ja ümarlaudadest osa võtta kõiki ettevõtlushuvilised. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevõtlusnädal toob Valgamaale ettevõtjate ümarlaua, õppereisi, koolitusi ning tunnustamisi – ikka selleks, et kogemusi jagada ja tegijatesse teotahet süstida.

Juba esmapäeval saab Valga kultuurikeskuses teoks ettevõtluspäev. «Kaks ettevõtjat räägivad aga oma ettevõtte sünni- ja arengulugu, mis igati õpetlikud,» kinnitas Valgamaa arenguagentuuri ettevõtluskonsultant Ülle Vilo.

Tjorven Kids OÜ juht Ruth Mändma on metsandusdoktorant, kes teinud elus kannapöörde ning tegeleb nüüd Eesti lasteriiete disani uuele tasemele viimisega. Valga ettevõtte PM Kaubandusgrupp OÜ juht Märt Piir räägib oma firma arengust ja tegemistest ning ette tulnud tõrgetest. Esinevad ka investor ja majandusekspert Kristjan Lepik ning Tartu Ülikooli turunduse lektor Tanel Mehine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles