Toetus aitab kahes vallas tormikahjusid kõrvaldada

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe kalmistu Karula vallas on juulikuise tormi tõttu tundmatuseni muutunud. Piltidel kalmistu vahetult pärast tormi ja eile.
Lüllemäe kalmistu Karula vallas on juulikuise tormi tõttu tundmatuseni muutunud. Piltidel kalmistu vahetult pärast tormi ja eile. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Karula vald saab riigilt 15 000 ning Taheva vald 9514 eurot juuli alguse tormi kahjude hüvituseks. Korrastustööd neis valdades on praegu lõpusirgel.

Juuli alguses räsis Lõuna-Eestit äikesetorm, mis murdis suurel hulgal puid ja jättis Valgamaal vooluta üle 1000 majapidamise. Olulisi kahjusid kandsid Taheva vald ning Karula vald eelkõige Lüllemäe küla piirkonnas.

Karula vald sai Karula uuel kalmistul langenud puude lõikuseks, veoks ja kändude juurimiseks 9000, vana kalmistu jaoks 4000 ning Karula hooldemaja ja Lüllemäe põhikooli ümbruse koristuseks 2000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles