Muusikapäev toob Valgamaale viis kontserti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitarrist Kristo Käol on ilmunud mitu huvitavat albumit, muu hulgas üle maailma raadiotesse jõudnud sooloplaat «The Dance Album» ja "Live at Cafe Sadhu". Seekordsetel kontsertidel Kaagjärves ja Valga raudteejaamas musitseerib Käo aga lautode perekonda kuuluval instrumendil nimega teorb.
Kitarrist Kristo Käol on ilmunud mitu huvitavat albumit, muu hulgas üle maailma raadiotesse jõudnud sooloplaat «The Dance Album» ja "Live at Cafe Sadhu". Seekordsetel kontsertidel Kaagjärves ja Valga raudteejaamas musitseerib Käo aga lautode perekonda kuuluval instrumendil nimega teorb. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Rahvusvaheline muusikapäev pakub võimaluse nautida Eestis ligi 200 tasuta kontserti. Valgamaal saab elamusi talletada Otepääl, Kaagjärves, Tõrvas ja Valgas.

Lisaks traditsioonilistele kontserdipaikadele musitseeritakse ebaharilikes kohtades, näiteks trammides, lennukites, rongides, haiglates, vanglates ja kaubanduskeskustes. Fookuses on klassikaline muusika, kuid kuulda saab ka pärimus-, koori- ja džässmuusikat.

Valgamaale toob tänane muusikapäev väga mitmesugust muusikat. Juba kell 11 astuvad Tõrva Mulgi turul üles sopran Kersti Ala-Murr ja akordionist Jaak Lutsoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles