Valga/Valka korvpallitiim võitis Lätit

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle hooaja Läti korvpalli meistriliiga avavõistlusel neljapäeva õhtul Valga spordihallis võitis Valga-Valka ühistiim lõunanaabrite võistkonda Latvijas Universitāte 89 : 82

Koduväljakul jäi hooaja ametliku esimese mängu lõpptulemuseks 89 : 82 (veerandajad 27:20, 20:15, 28:22, 14:25). "Mängisime küll Läti eelmise hooaja kõige viimase ja eeldatavalt ka selle hooaja kõige nõrgema võistkonnaga – seega oli võit loogiline tulemus," kinnitas BK Valga/Valka klubi president Margus Lepik, kes ka ise mängu vaatamas käis.

"Meeskond hakkab kokku sulama, arvestades sellega, et meil on täiendust tulnud viimasel hetkel ja nad ei ole väga palju saanud teistega koos mängida, oli esialgne pilt täitsa rõõmustav."

Muidu oli mäng Lepiku sõnul nagu ikka hooaja esimesed mängud – tõusude ja mõõnadega. "Oli väga ilusaid hetki ja siis jälle läks rütm käest ära. Selge oli, et mängijad tunnetasid üleolekut ülikoolimeeskonna poiste suhtes ning võib-olla lasti seetõttu ka lõdvemalt. Aga tähtis on, et võit tuli ja tundub, et meil on meeskonna komplekteerimine õnnestunud."

Järgnevad mängud tulevad üsna tiheda graafikuna. Pühapäeval on Valmieras vastaseks möödunud aasta Läti liiga parima võistkond Valmiera/ORDO ja teisipäeval mängitakse Valgas Alexela korvpalli meistriliiga mäng, vastaseks TLÜ/Kalev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles