Kaupluse juurdeehitus loob lisavõimalused

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehka ASi Valga kaupluse juhataja Külli Küünal loodab, et juurdeehitusega kaob pikalt kummitanud ruumikitsikus.
Mehka ASi Valga kaupluse juhataja Külli Küünal loodab, et juurdeehitusega kaob pikalt kummitanud ruumikitsikus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aia- ja metsatehnikakauplus Mehka on Valgas tegutsenud juba 20 aastat, sellest enamik aega praeguses asukohas Pikal tänaval. Nüüd on ette võetud suured laiendustööd.

Valga kaupluse juhataja Külli Küünal sõnas, et kui pood kunagi loodi, olid põhilised kaubaartiklid saed ja muruniidukid, nüüdseks on aga traktorite osakaal läinud nii suureks, et juba pikemat aega vaevab ruumikitsikus. Lausa sedavõrd, et hooldusesse toodud tehnika remont käis lageda taeva all. «Ei ole normaalne, kui vihmase ilma või 30kraadise kuumusega suvel peab väljas masinaid remontima.»

Ehitustöid tegeva ettevõtte Brick AS töödejuhataja Mihkel Pezonen lisas, et juurde tuleb 130 ruutmeetrit müügisaali pinda ja siiani tühjana seisnud teisele korrusele 200 ruutmeetrile tulevad seni puudunud olmeruumid personalile ning hooldus- ja remondiruumid tehnika tarbeks. Et ka rasked traktorid üles saada, paigaldatakse lift, õigemini küll kuni kahetonnise kandejõuga käärtõstuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles