Aasta õpetaja tiitli pälvis lasteaiaõpetaja Tiiu Hain

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakonna haridustöötajate pidulikul vastuvõtul reedel Ala rahvamajas avaldati tunnustust õpetajatele, tutvuti uute kolleegidega ja hõigati välja nominentide seast valitud aasta õpetaja.

Reede õhtul kogunesid Ala rahvamajja haridustöötajad maakonna koolidest ja lasteaedast, et osa saada traditsioonilisest kaunist ja pidulikust sündmusest, millega on aastast aastasse tänatud õpetajaid tehtud töö eest. Tavaks on ka saanud sel päeval nimetada aasta õpetaja. Tänavu peeti aasta õpetaja tiitli vääriliseks lausa 36 suurepärast õpetajat.

„On suurepärane päev, austamaks õpetajat ja õpetamist,” alustas Valga maavanem Margus Lepik pöördumist saalisviivijate poole. „Ja on suur rõõm üle tüki aja taaskord nii palju Valgamaa haridustöötajaid üheskoos näha. Tervitan teid – õpetajad, koolijuhid, abipersonal, kasvatajad. Kõiki teid, kes ühel või teisel moel aitavad meie lastel haridust omandada. Maakonna haridustöötajate hulgast saab üks teist tunnustuse – Valgamaa aasta õpetaja 2016.” Maavanem rõhutas, et kuigi kõik ei ole saanud kohale tulla, pöördub ta kõigi enam kui 600 Valgamaa õpetaja poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles