Galerii: Muusikapäev täitis Otepääl turuhoone muusikaga

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusikapäev on aastate jooksul kujunenud päevaks, mis on täis elavas esituses muusikat kõige ootamatumates kohtades ja olukordades. Otepää Muusikakooli õpilased ja õpetajad osalevsid muusikapäeva programmis, andes 1. oktoobril kell 12.00 kontserdi Otepää turupaviljonis.

1. oktoobril tähistab Eesti rahvusvahelist muusikapäeva suurelt - üle Eesti toimub enam kui 200 tasuta lühikontserti, samuti toimuvad Muusika-aasta puhul ellu kutsutud lisaprogrammid "Muusika ja teadus", "Muusika ja film" ning "Muusika ja maitse" ning õhtul jagatakse pidulikult muusikapreemiaid.

Muusikapäeva märksõna "Kuula!" kutsub sel päeval inimesi muusikat kuulama ja muusikale keskenduma. Muusikapäeval toimub üle Eesti enam kui 150 tasuta kontserti. Päevale paneb punkti traditsiooniline Muusikapreemiate tseremoonia, mida saab jälgida ETV otseülekande vahendusel või algusega kell 19.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles