Tõrva Spordiselts kutsub osa võtma matkasarjast

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Margit Turb

Tõrva Spordiselts kutsub osalema Tõrva 2016 sügismatkadel Otsi Sõnu! Sügismatkad on sarnaselt tänavusele kevadmatkade sarjale pühendatud linna juubeliaastale- Tõrva linnal täitus sel suvel 90 aastat linnaõiguste saamisest!

Kokku toimub perioodil 02.10-30.10 kaks ühismatka ja kolm matkaperioodi, mille jooksul on kõigil võimalik looduses liikuda vabalt valitud ajal ja otsida Tõrva Terviserajale paigaldatud kontrollpunktidest sõnu. Oodatud on üksikisikud, kollektiivid ja kooliklassid!

Esimene matk toimub pühapäeval 02.10 algusega kell 12.00 Tõrva Gümnaasiumi pargis. Jagatakse matkakaarte ja sõnatabeleid. Matkakaardid ja sõnatabelid on alla laetavad ka linna kodulehelt. Ja saadaval linna bussijaamas Kõrtsihoones.

Ühismatkale järgneval kolmel matkaperioodil on Tõrva Terviseradadel paiknevates kontrollpunktides (kontrollpunktide asukohad ei muutu kogu matkasarja jooksul) erinevad pildid Tõrva linnast ja küsimus pildi kohta.Vastused on variantidena pakutud- nii et tuleb leida see õige ja kirjutada tabelisse.Õigete vastuste korral saab kõigist punktidest kolmel nädalal leitud tähtedest kokku lause!

Matkaperioodide ajal (iga periood kestab esmaspäevast- pühapäevani) on kõigil võimalus vabalt valitud ajal läbida Tõrva terviseradadel kontrollpunkte .

Tõrva sügismatkad toimuvad:

02.10.16 - I ühismatk, algus kell 12.00 Tõrva Gümnaasiumi pargis

02.10-09.10 – I matkaperiood

10.10-16.10 – II matkaperiood

17.10-23.10 - III matkaperiood

30.10 kell 12.00 II ühismatk “Suveaja lõpu matk”, algusega Tõrva kultuurimaja juurest. Matka lõppedes tublimate tänamine.

Tõrva sügismatka 2016 korraldab MTÜ Tõrva Spordiselts. Toetavad Kultuurkapitali Valgamaa Ekspertgrupp ja Tõrva Linnavalitsus ja Valgamaa Tervisenõukogu toetab "Rahvastiku tervise arengukava 2009 - 2020" vahenditest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles