Veikko Täärist sai Siberi võmm

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Režissöör Gerda Kordemetsa sõnul võimaldab uus tegelaskuju välja meelitada nii nalja kui kurbust. Vasakult: Üllar Saaremäe (Mikk Kotkas), Veikko Täär (Viktor Korol), Robert Annus (Anders Prikk).
Režissöör Gerda Kordemetsa sõnul võimaldab uus tegelaskuju välja meelitada nii nalja kui kurbust. Vasakult: Üllar Saaremäe (Mikk Kotkas), Veikko Täär (Viktor Korol), Robert Annus (Anders Prikk). Foto: Kanal2

Telesari «Viimane võmm» on tänasest tagasi uuenenud kujul. Tegelaskonnaga liitub otepäälase Veikko Tääri kehastatav võmm Siberist.

Uues sarjas «Siberi võmm» on alles nii Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) kui Anders Prikk (Robert Annus), kuid vürtsi lisab Siberist esivanemate kodumaale saabuv Viktor Korol. Uus politseinik peab kohanema nii Lääne kultuuri kui kange iseloomuga töökaaslastega.

Sarja stsenarist ja režissöör Gerda Kulli-Kordemets ütles, et Kanal2 soovis «Viimase võmmi» jätkamist, aga Mikk Kotkase koomast väljumise teema on end viie hooajaga suuresti ammendanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles