Juhtkiri: Vahel tuleb teha taaskäivitus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui poleks ettevõtjaid, ei saaks me palka maksta ühegi eluala esindajatele. Sestap on väga tänuväärne, et Eestis juba mitmendat korda sügisel ettevõtlusnädal aset leiab – sealhulgas Valgamaal. Seejuures ei ole ettevõtlusnädalat sellisel kujul kaugeltki kõigis maakondades: algatusega on liitunud viieteistkümnest maakonnast kümme.

Valgamaa ettevõtlusnädal on sedapuhku Valga-keskne, erilise tähelepanu all kesklinna ettevõtted. Täna õhtul saab endises postijaamas teoks kesklinna ettevõtjate ümarlaud. Esimest korda tunnustatakse ka viimase aasta jooksul kesklinna säravamaks ja ilusamaks tegemisse panustanud ettevõtteid.

Selline rõhuasestus tundub esmapilgul veidi kummaline. Arvestades aga nii seda, kuidas vahepeal kesklinnast ärid ja muud ettevõtted üksteise järel kadusid, kui ka praegust suundumust linnasüdamele uus hingamine anda, on see siiski mõistetav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles