Palupera kooli õpetaja ja õpilane kohtusid USA astronaudiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palupera kooli õpetaja Arvet Silk (tagareas) ja 9. klassi õpilane Kaisa Kesa said harukordse võimaluse kohtuda USA astronaudi Douglas Wheelockiga ning osaleda USA suursaadiku vastuvõtul Tallinnas. Kohtumisel osales ka astrofüüsik ja endine tipp-poliitik Ene Ergma.
Palupera kooli õpetaja Arvet Silk (tagareas) ja 9. klassi õpilane Kaisa Kesa said harukordse võimaluse kohtuda USA astronaudi Douglas Wheelockiga ning osaleda USA suursaadiku vastuvõtul Tallinnas. Kohtumisel osales ka astrofüüsik ja endine tipp-poliitik Ene Ergma. Foto: Imbi Henno

Õpilased ja õpetajad kohtusid USA astronaudi Douglas Wheelockiga. Valgamaalt olid kutsutute hulgas Palupera kooli õpetaja Arvet Silk ja õpilane Kaisa Kesa.

Astronaudiga kohtumisele ja USA suursaadiku vastuvõtule Tallinna kutsuti üks õpetaja ja õpilane kuuest Eestimaa koolist, kes osalevad teadusprogrammis GLOBE. Valgamaad esindas Palupera kool. Lisaks olid kutsutute hulgas koolid Tartust, Rakverest, Põlvast, Muhust ja Kilingi-Nõmmelt.

«Uhke tunne on kindlasti. Usun, et sellist võimalust – kohtuda silmast silma astronaudiga – elus enam ei tule. Minule oli see väga suur au, toimunu oli põnev ja meeldejääv,» sõnas õpetaja Silk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles