Valgamaal lisandus musta nimekirja 132 ettevõtet

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krediidiinfo AS asedirektor Alar Jägeri sõnul näitab andmete avalikustamisega viivitamine, et ettevõte on suure tõenäosusega oma tegevust lõpetamas ja nõrkasid majandustulemusi soovitakse teadlikult varjata.
Krediidiinfo AS asedirektor Alar Jägeri sõnul näitab andmete avalikustamisega viivitamine, et ettevõte on suure tõenäosusega oma tegevust lõpetamas ja nõrkasid majandustulemusi soovitakse teadlikult varjata. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Alates 1. oktoobrist muutusid viimase majandusaruande puudumise tõttu 11 645 ettevõtte krediidihinnangud negatiivseks. See on üle 3000 ettevõtte rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Muudatus puudutab seni positiivse krediidihinnanguga firmasid, kes ei ole esitanud 2015. aasta majandusaruannet.

Valgamaal lisandus Krediidiinfo AS turundus- ja kommunikatsioonijuht Inga Meremaa sõnul nimekirja 132 ettevõtet. Mullu samal ajal lisandus maakonnas tema andmetel nimelkirja samal põhjusel 100 ettevõtet.

Krediidiinfo AS asedirektor Alar Jägeri sõnul näitab andmete avalikustamisega viivitamine, et ettevõte on suure tõenäosusega oma tegevust lõpetamas ja nõrkasid majandustulemusi soovitakse teadlikult varjata. "Krediidiinfo on kõikidele ettevõtetele aruande esitamist meelde tuletanud ja hoiatanud krediidihinnangu muutusest."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles