Õpilased panid õpetajate teadmised proovile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetajate päeva puhul võis näha Tsirguliinas koolimaja peal lapselikult riides või kaisukaru kallistavat õpetajat.
Õpetajate päeva puhul võis näha Tsirguliinas koolimaja peal lapselikult riides või kaisukaru kallistavat õpetajat. Foto: Ester Kaasik

Nagu ilmselt peaaegu igal pool mujal Eestis, ei olnud ka Tsirguliina keskkoolis 5. oktoober tavaline argipäev. Õpetajate päeva tähistamise nimel võtsid traditsiooniliselt selleks päevaks ohjad üle keskkooli ja põhikooli astme lõpuklassid.

«Minu meelest olid õpilased väga tublid! Nad said tundide ja aktuse läbiviimisega suurepäraselt hakkama. Nii mina kui mu kolleegid jäime väga rahule,» sõnas kooli huvijuht Merlika Hüdsi.

Õpilaste korraldatud aktusel pandi õpetajate teadmised viktoriini vahendusel proovile. Küsimusi oli kogutud ajaloost, kirjandusest ja kultuurist, samuti testiti pedagoogide loogilist mõtlemist.

Selle päeva puhul võis näha koolimaja peal lapselikult riides või kaisukaru kallistavat õpetajat.

Praegused gümnasistid said juba tegelikult eelmisel aastal ametit proovida. «Teadsime, mis meid ees ootab. Päeva lõpuks aga olime kõik ühel meelel, et õpetaja olla pole just kõige kergem töö,» rääkis Annaliisa Bettler oma mõtisklustest. «Kuuldavasti jäi koolipere rahule ja see on peamine,» sõnas rõõmsalt abiturient Kristel Pruks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles