Intervjuu: Veikko Tääri ellu mahuvad nii seriaal, kohvik kui palju muud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veikko Täärile teeb rõõmu, et Otepääl on viimasel ajal taas kord aset leidnud sündmusi, mis toovad linna rohkesti külalisi. Muu hulgas tähistab Otepää tänavu 900 aasta möödumist oma esmasest mainimisest. Oma roll oli pidustustes ka Tääril – ta juhtis vallajuhtide pidulikku vastuvõttu, mis juubelile pühendatud oli.
Veikko Täärile teeb rõõmu, et Otepääl on viimasel ajal taas kord aset leidnud sündmusi, mis toovad linna rohkesti külalisi. Muu hulgas tähistab Otepää tänavu 900 aasta möödumist oma esmasest mainimisest. Oma roll oli pidustustes ka Tääril – ta juhtis vallajuhtide pidulikku vastuvõttu, mis juubelile pühendatud oli. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval istus mõnigi kodumaise krimisarja «Viimane võmm» austaja hingevärinal teleri ette, peas vasardamas küsimus: mis nad mu lemmiksarjaga teinud on? Nime muutnud sarja peaosalise, otepäälase Veikko Tääri ellu mahub peale seriaali veel palju muudki – esiplaanil on siiski näitlejaks olemine.

Kes tegi teile ettepaneku osaleda seriaalis «Siberi võmm» ja miks võtsite selle vastu?

«Mulle helistas produtsent Raivo Suviste ja pakkus uues seriaalis «Siberi võmm» Viktor Koroli osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles