Festival toob kino rongidesse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seoses trammitunneli ehitusga on rongiliiklus ajutiselt ümberkorraldatud.
Seoses trammitunneli ehitusga on rongiliiklus ajutiselt ümberkorraldatud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval, 10. oktoobril algav Priit Pärna animafilmifestival toob Elroni rongidesse animafilmiprogrammi. Festival tähistab sel aastal Priit Pärna 70. juubelit ning autoritest on fookuses Riho Unt, riikidest Läti ja animatsioonistuudio Atom Art tööd.

«Osa järgmise kolme nädala jooksul toimuvast Priit Pärna animafilmifestivalist toimub Elroni rongis alafestivali »Rongianimatsioon« nime all. Rong toob festivali publikule lähemale ja annab võimaluse veeta sisukalt reisiaega, ütles Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mai Vahtrik.

»Priit Pärna Animafestivali programmi näeb 30. oktoobril Elroni viies neljavagunilises rongis, mida võib kohata nii Tallinna–Tartu–Valga, Tallinna–Narva, Tallinna–Pärnu kui ka Tallinna-Viljandi liinil,« lisas ta.

»«Rongianimatsiooni» alaprogramm teeb läbilõike kogu festivali filmiprogrammist. Tavapäraselt linastuvad koguperefilmid, mis kõnetavad sel aastal eeskätt lapsi ja noori, kuid pakuvad ka täiskasvanuile nii ajatuid animafilme kui ka uusloomingut.

Tänavu tähistame festivaliga ka Priit Pärna 70. juubelit ning autoritest on fookuses Riho Unt, riikidest Läti ja animatsioonistuudio Atom Art tööd," ütles Priit Pärna animafilmifestivali peakorraldaja Indrek Jurtšenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles