Valgamaa koolikokk ihkab telesaate võitu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuhid Kaidor Kahar ja Eero Reinu annavad võistlevatele koolikokkadele kaasa julgustavad sõnad.
Saatejuhid Kaidor Kahar ja Eero Reinu annavad võistlevatele koolikokkadele kaasa julgustavad sõnad. Foto: Renee Altrov / ERR

Täna õhtul kell 20 alustab ETV ekraanil uus ja võistluslik saatesari "Eesti parim koolikokk", kus oma oskused panevad proovile koolikokad üle kogu Eesti.

Sarjas osaleb 12 koolikokka. Igas saates panevad nad oma oskused proovile ja annavad endast parima, et valmistada maitsvaim koolitoit. Nende meistriteostele annab hinnangu žürii, kuhu kuulub kaks tunnustatud kokka ning üks üllatuskülaline. Saatesarja lõpuks selgub, kes on 2016. aastal Eestimaa parim koolikokk.

Sarja avaosas on vastamisi Sõmeru põhikooli kokk Ave, kes toidab iga päev 188 last, ja Koeru koolikokk Eveli, kelle hoole all on 271 lapse toidueelistused.

Teiste seas osaleb saatesarjas ka Palupera põhikooli kokk Leelo Reha.

Saatejuhid Kaidor Kahar ja Eero Reinu annavad võistlevatele koolikokkadele kaasa julgustavad sõnad – ka kaamerasurina saatel tuleb jääda iseendaks, teha toitu suure armastusega ning lasta end inspireerida sellest kogemusest, et olla oma kooliperele teejuhiks toidumaailmas. Kas see on võimalik võiduvalem, seda näeb juba täna õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles