Jane Talvik – sündinud hoolijaks ja hoolitsejaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse tervishoiu- ja sotsiaalteaduste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvik on aasta koolitaja nominent.
Valgamaa kutseõppekeskuse tervishoiu- ja sotsiaalteaduste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvik on aasta koolitaja nominent. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üks kolmest aasta kutseõpetaja nominedist on tänasel üle-eestilisel õpetajate tunnustusgalal Jõhvis Valgamaa kutseõppekeskuse juhtivõpetaja Jane Talvik. Tema käe all on kooli hooldustöötajad noppinud oma ala võistlustel mõnegi auhinnalise koha.

Kui kutseõppekeskuse tervishoiu ja sotsiaalteenuste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvikuga koolimajas  kohtusime, olid tema esimesed sõnad pärast tervitust: «Mulle ei meeldi olla tähelepanu keskpunktis. Ma väga põen taolisi tunnustamisi ja üritusi, kus pean olema tähelepanu keskmes. Mulle meeldib teha oma tööd vaikselt.»

Samas tõstis ta esile oma töökollektiivi. «See, et olen meditsiinitöötajast õpetajaks-koolitajaks saanud, on tegelikult juhuste kokkulangemine. Minu saavutuste taga on meeskonnatöö, selles on suur osa minu kolleegidel ja organisatsioonil, kus töötan. Just siin saan teha tööd, mis südamelähedane ja kus minu kasutada on nüüdisaegne ja kena töökeskkond,» sõnas aasta kutseõpetaja nominent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles