Tõrva liiklus muutub ohutumaks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitatav suunamuuterada sunnib sõitjaid takistuse vältimiseks hoogu maha võtma.
Ehitatav suunamuuterada sunnib sõitjaid takistuse vältimiseks hoogu maha võtma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva piirile ehitatav suunamuuterada hakkab seal sõidukite kiirust piirama. Samuti on kavas edaspidi turvalisust tõsta linna keskristmiku piirkonnas.

Pärnu-suunaline sissesõit ehk Valga–Uulu maantee lõik Tõrva piiril on kohalikele muret teinud sellega, et linna tulevad sõidukid ületavad mäest alla viival teel kiirust ja põhjustavad sellega liiklusohtliku olukorra. Seetõttu ehitab maanteeamet sinna praegu valgustatud suunamuuterada ehk šikaani, et sõidukiiruse alandamisega tõsta liiklusohutuse taset.

Maanteeameti lõuna regiooni ehitusosakonna projektijuht Andre Säre ütles, et vajadusel suletakse tööde tõttu linna sisenev suund ning vastavalt liikluse tihedusele toimub liiklemine eesõigusmärkide või reguleerija abil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles