Uuel terviserajal saab lõuga tõmmata ja kõhulihaseid treenida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hummuli terviserajale on lisandunud hulk sportimisvahendeid. Välijõusaalis saab käe-, jala-, kõhu- või seljalihaseid treenida, niisama turnida või vastupidavust ja võimeid proovile panna.

Täna, 11. oktoobril tulid kohale vallavalitsuse, ehitaja ja omanikujärelevalve esindajad, et niinimetatud välijõusaal üle vaadata ja vastuvõtudokumendid allkirjastada. Terviserajale on kahte kohta sätitud võimlemisvahendid, mida kokku kümme liiki. Lisaks on paigaldatud paviljon, kus terviseportlastel või jalutajatel niisama mõnus istuda või juttu puhuda.

Raja äärde on paigaldatud istepingid ja prügikastid ning ehitatud väike sildki. «Selle ehitasime tulevikule mõeldes: pääseb otsemat teed pidi jõe äärde ning vajadusel saame terviserada kilomeetri võrra pikendada,» selgitas Hummuli valla majandus-ehitusspetsialist Hugo Müller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles