Naine metsast toodab lasterõivaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nooruslik ja tegus Ruth Mändma rõhutas Valgamaa ettevõtluspäeval esinedes, et tema arvates tuleb teha seda, mis südame laulma ja silma särama paneb.
Nooruslik ja tegus Ruth Mändma rõhutas Valgamaa ettevõtluspäeval esinedes, et tema arvates tuleb teha seda, mis südame laulma ja silma särama paneb. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaal lapsepõlve veetnud ettevõtja Ruth Mändma on loodusest inspireeritud lasteriietega aasta jooksul suutnud end murda nii Eesti kui mitme välisriigi turule.

Kaks aastat tagasi teise lapsega kodus olles vaatas nüüdseks elu Tartus sisse seadnud metsanduse doktorant Ruth Mändma peeglisse ja mõistis, et pole loomu poolest akadeemiline inimene ega kujuta ennast teadustööd tegemas ettegi. Naisel on magistrikraad maaülikoolist loodusvarade kasutamise ja kaitse alal. Seega on ta otsekui naine metsast.

«Tabasin üha enam end mõttelt, et tahan elus midagi muuta. Algul mõtlesin hakata fotograafiks: pildistamine on kogu aeg olnud minu suur hobi. Siis käisin sõbrannadele pinda, et teeme lastehoiu või hakkame üritusi korraldama,» rääkis naine ettevõtlustee algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles