Puhja kiikab ka Valgamaa valdade poole

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhja piirile laoti kevadel turbatükkidest sõna "PUHJA".
Puhja piirile laoti kevadel turbatükkidest sõna "PUHJA". Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartumaal asuv Puhja vald otsustas liituda kuue Tartu- ja Valgamaa omavalitsuse ühinemisläbirääkimistega ning lõpetas senised kõnelused kolme Tartumaa vallaga.

Puhja vallavolikogu tegi 14. septembril ettepaneku Palupera ja Puka vallale Valgamaalt ning Elva linnale, Konguta, Rannu ja Rõngu valdadele Tartumaalt liituda käimasoleva ühinemisprotsessiga. Nüüdseks on kõik kuus omavalitsust Puhja ettepanekuga nõustunud, teatas Puhja valla esindaja.

Valla nime ja investeeringuobjektiga täiendatud ühinemisleping ja lepingu lisad on ettepanekute tegemiseks avalikult välja pandud 31. oktoobrini. Dokumentidega saab tutvuda ühinevate omavalitsuste veebilehekülgedel, linnavalitsuses ja vallavalitsustes ning raamatukogudes.

26. oktoobril leiab Puhja seltsimajas aset ühinemislepingut ja lisasid tutvustav arutelukoosolek, kus osalevad kõikide ühinevate omavalitsuste esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles